FVSEGURETAT SEGURFIRE SL és responsable de la web www.fvseguretat.com en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

FVSEGURETAT SEGURFIRE SL és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis dewww.fvseguretat.com  poden dirigir-se a la següent adreça:

FVSEGURETAT SEGURFIRE SL
Rector Ferrer 13
17800 Olot (Girona)
Tel.  +34 972 26 71 77
olot@fvseguretat.com

La publicació digital de FVSEGURETAT SEGURFIRE SL té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de FVSEGURETAT SEGURFIRE SL i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de FVSEGURETAT SEGURFIRE SL el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Escriu la teva consulta i prém ENTER per cercar